vineri, 31 iulie 2009

Incompatibilitate in asternuturi

Am aceasta prietena care, are cica o dilema.
Well she`s with this guy. He was the only guy who fucked her.
They get married two years ago. She`s happy, or she thinks she is.
However her major problem is her sexual life.
Se simt bine impreuna. Nu au probleme cu increderea, se completeaza unul pe celalalt, se inteleg si sunt proaspeti casatoriti. Ce ar putea fi rau?
Sotul ei a fost primul barbat din viata ei si ultimul, cel putin pana acum. Problema ei este ca nu are orgasm. Cu el. Sau ma rog, sa ma exprim mai dragut nu a avut pana acum un orgasm. Habar nu are cum e aia sa ajungi la orgasm. Cand mi-a spus sa-i spun cum e cand ajungi la orgasm am ramas socata. Ce puteam sa-i spun? Adica descrieti un orgasm in cuvinte mai explicite, mai detailat, mai mai decat fantastic,delirant de delicios, satisfacator, perfect?
Cum sa ajunga la orgasm ? a fost o alta intrebare a ei.
Sunt o femeie cat se poate de normala cu o viata sexuala la fel de normala. Nu sunt genul care sa aiba mult mai multi parteneri de sex decat permite legea. Nu sunt sexolog asa ca raspunsul meu evaziv si totusi clar a fost: pozitii. Cat mai multe pozitii pana gasesti una care sa te poarte pe valuri de 7 metri.
Nu credeam ca voi ajunge la aceasta concluzie dar se pare ca exista si: nepotriviri in pat.
Mie imi place sa analizez probleme sa incerc sa le rezolv, sa dau sfaturi cat mai bune chiar si daca sunt in necunostinta de cauza. Asta-s eu, ce sa-i faci?
De la vizionarea filmelor porno, la excitarea “manuala”, afrodisiace si discutii care sa implice ceea ce si-ar dori ea sa-i faca sotul in pat pana la “porcarii care nu sunt permise publicului deschis”, tot i-am spus sa faca.
Cum poti sa dai un sfat bun cand habar nu ai problema. In loc de o necunoscuta poti crea `nspe mii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu