miercuri, 24 martie 2010

Modificari corporale

Intr-o noapte butonam aiurea pe telecomanda tv-ului pana am ajuns pe National Geographic. Ce m-a facut sa ma opresc a fost persoana care era in prim plan.

Emisiune : tabu


Well.. cand te gandesti la modificari corporale te gandesti la un tatuaj sau la un piercing.

Nenea de fata pe nume si Catman este pur si simplu o pisica bipeda.


Probabil sunt eu mai prafuita in conceptii, poate am batut pasu` pe loc in timp ce lumea evoula dar totusi ?!?!?!?!?



Mai apoi omul piercing sau cum i se spune este pur si simplu hidos. Adica.. va imaginati cum arata acesta fara toate acele piercinguri/ace scoase ? Un dovleac plin de gauri.


Ce satisfactie poti sa ai cand nu reusesti sa-ti vezi fata din cauza metalelor ? Mie mie se pare pur si simplu respingator deloc estetic si foart foarte DUREROS in preajma magnetului :D



Ca mai apoi sa urmeze acesti indivizi care-si fac "implanturi 3 D"
Daca te uiti mai atent, ce naiba sunt atragatori
... parca seamna cu nenea din nush ce SF de pe nush` ce planeta.




















Si totusi cat de 'Cool' vrei sa ajungi in momentul in care iti faci implanturi gen doamna/domnisoara : Coarne ?!?


Si asta nu e tot.. ca sa fie tot meniul complet mai avem si persoane care dupa parerea mea ar trebui sa aiba un loc rezervat intr-un balamuc de maxima securitate in care camasha "alba" este obligatorie.
Cat de plictisit de viata trebuie sa fi incat sa ajungi sa te agati de tavan ?!? Sau ma rog.. de orice .. sa stai suspendat agatat de carlige...
Pur si simplu incantator...





















Ca mai apoi sa vina si aceasta bunaciune de bunica. Tanti dorea sa aiba talia subtire.. si al dracului dar chiar o are datorita corsetelor pe care le poate 24/7 excluzand ora in care face dus.
Tanti hello .. te-ai uitat din gresala in oglinda ? Adica daaa ai talia supla ca viespele dar esti deformata rau. Organele unde-ti plutesc ?



Acum stau si incerc sa gasesc o explicatie acestor fenomene.
Clasat : Bolnavi psihici.
Ok .. dar parca nu e totusi un raspuns.. am ajuns la concluzia ca respectivii au avut o trauma huge candva pe care n-au reusit sa o depaseasca.
Adica e ok sa fi in pas cu moda, cel putin asa spun psihologii, e ok sa vrei sa fi diferit si totusi cool dar aceasta extrema duce spre psihoza as putea spune.
Adica nu vad un om normal cu toate rotitzele din cutia craniana in functiune sa faca asa ceva.
Nu sunt genu` care sa puna etichete, care sa excluda oamenii pentru simplu` fapt ca nu fac parte dintr-un anumit cerc social, la un adica aceste chestii sunt demodate, care intarata inca pe multi sa faca teribilisme pentru a iesi in evidenta.. dar asta e pur si simplu bolnav.

Orice psiholog/psihiatru spun ca aceste lucruri ar fi normale... cred ca ar trebui sa-si faca un control de specialitate.

“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe.”



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu